Welkom op ixp.eu Spring verder naar de inhoud

Welkom op de website van IXP internet solutions

Sinds 1996 zijn wij actief op de internet markt binnen Nederland.
Investeren in kennis en vele jaren ervaring hebben een uitgebreide portfolio opgeleverd van meerdere professionele websites.

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen van interactieve websites. Daarnaast zij we actief in de dienstverlening, var´erend van het verzorgen van domeinregistraties, het aanbieden van webhosting en E-mail diensten alsmede het verzorgen en operationeel houden van complete webservers en infrastructuur tussen verschillende lokaties.

Wij voorzien u graag geheel vrijblijvend van een correcte voorlichting en passende aanbieding!
Soeza Content Management

Wij kunnen uw website voorzien van een website beheersysteem (ook wel Content Management Systeem genoemd). Met dit systeem kunt u zelfstandig de inhoud van uw website organiseren en uw doelgroep informeren. Er is een basisversie van het Content Management Systeem. Deze is uitbreidbaar met vele standaard functies. Naast de basismogelijkheden en uitbreidingen op het Content Management Systeem realiseren we ook veel maatwerkoplossingen.
Lees verder...© Copyright 2005-2018 IXP internet solutions. Design MediaFusion. Alle rechten voorbehouden. Privacy beleid.